Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Designbrillen in Turnhout: uw klare kijk.

Op zoek naar designbrillen in Turnhout? Optiek Vanhove verwent u met modieuze brillen en een heldere oogtest.
Design zonnebrillen in Turnhout: altijd mooi weer.

Schijnt de zon in uw ogen? Rep u dan naar Optiek Vanhove voor design zonnebrillen in Turnhout. En straal met Prada, Ray-Ban, Chanel en vele andere.

Designbrillen

Tijdloze en trendy designbrillen in Turnhout gespot? Dan stond u zeker voor de etalage van Optiek Vanhove. Want daar blinken brillen en zonnebrillen van bekende ontwerpers naast elkaar.

Zonnebrillen

Snakt u naar een groot aanbod zonnebrillen in Turnhout? Kies uw favoriet uit bij Optiek Vanhove. Want niet alleen de inrichting van de zaak is trendy, de design zonnebrillen zijn dat zeker ook.

Oogmetingen

Kom naar Optiek Vanhove voor persoonlijk advies of een precieze oogmeting. Onze medewerkers en de nieuwste spitstechnologie staan voor u klaar in ons aangename pand.
Specialiteiten

Trendy designbrillen in Turnhout

Tijdloze en trendy designbrillen in Turnhout gespot? Dan stond u zeker voor de etalage van Optiek Vanhove. Want daar blinken brillen en zonnebrillen van bekende ontwerpers naast elkaar. Onze specialiteit? Monturen, brilglazen van onder andere Zeiss en zonnebrillen van mode-iconen.

Van Bvlgari over Ralph Lauren tot Ray-Ban: zowel hippe vogels als klassieke stijlgoden komen hier aan hun trekken. Neem dus zeker een kijkje, als u in de buurt bent.

Designbrillen in Turnhout: persoonlijk advies

Weet u niet welk montuur het beste bij u past? Herkent u uw kennissen niet als ze aan de overkant van de straat zwaaien? Of leest u moeizaam het schoolbord van op de derde rij? Kom dan naar Optiek Vanhove voor persoonlijk advies of een precieze oogmeting. Onze medewerkers en de nieuwste spitstechnologie staan voor u klaar in ons aangename pand.


Innovatieve designbrillen in Turnhout

Een bril is een verlengstuk van uw persoonlijkheid. Neem dus gerust de tijd om enkele modellen te passen en te vergelijken. En onze designbrillen in Turnhout ogen niet alleen mooi, ze zijn ook een betrouwbare gids. Met glazen die we deskundig plaatsen, en de laatste innovaties in de optiek. Bovendien vertrouwt u blind op een vriendelijke service en een omruilgarantie. Ziet er prima uit, niet?
© 2012-2016 Optiek Vanhove BVBA
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Optiek Vanhove BVBA
Herentalsstraat 40-42
2300 Turnhout
Tel.: +32 14412687
Contacteer ons